Find roen i travlheden


 

-Et kursus for dig, der vil skrue op for overskuddet
og energien og sige farvel til stress.

 

 Kender du det, at:

Egentlig drømmer du om ro og fred bare lige en enkelt dag, så du kan få pustet ud inden hverdagen bulder derud af igen.

Men hjertet hamrer, du styrter af sted, og du glemmer lidt for meget. Post-its og to-do listen er blevet dine bedste venner.

 

Og måske er du begyndt at vrisse lidt mere end du helst vil. Både over for kollegaer, mand og børn - og ikke mindst dig selv.

Nogle dage føles dit liv bare som en uendelig liste, hvor du manøvrerer ”søvnløst” mellem punkterne. Og ofte føler du, at du aldrig bliver ordentligt færdigt med tingene, inden du må videre til næste punkt på din personlige dagsorden. For at nå det hele.

Du sænker barren mere end du er tilpas med. For du har ikke tid til mere. Du prøver at overbevise dig selv om, at du gør det godt nok.

 

Men det er bare ikke den følelse du sidder med i kroppen om aftenen!

 

Du ved godt, at det er nu du skal sætte ind og gøre noget - inden stressen bider sig mere fast. Men du har ikke tiden til det, for der er så meget du skal nå……. Arbejde, børn, motion, mand, deadlines, fødselsdage, fritidsaktiviteter, møder, arrangementer, indkøb, vasketøj, veninder, fællesspisning, rengøring, ferie......og måske er der endnu mere i din kalender.


MEN vigtigst af alt:

 

Du siger det ikke til nogen, hvordan du har det!

 

For du vil ikke fejle. Du føler, at du er den eneste, der ikke altid kan slå til i hverdagens udfordringer.

 

Bare rolig. Det er du ikke. Langt fra. Og det er netop derfor, at vi har lavet kurset. Fordi vi ved af erfaring, at der sidder rigtig mange som dig, der lige nu også nikker genkendende til det her. Og vi vil mægtig gerne hjælpe dig (og alle de andre!)

 

Og lad os starte med at slå fast.

 

Der er ikke noget galt med dig. Du er bare fanget i hverdagsstressen.

 

Lyder dette som dig, så læs bare videre……

 

Vi har lavet et kursus for dig, der ikke har tid eller penge til at tage 2 ugers fri og tage på retreat. Vores kursus foregår om aftenen, så du stadig har mulighed for at passe arbejde og familien imens. Og du får stadigvæk lært at slappe af i en travl hverdag - og ikke mindst at blive stressrobust.

 

Og du kommer ikke til at løbe hurtigere for at få tid til at deltage. På kurset lærer vi dig nemlig teknikker, så den tid du bruger her kommer ti-fold igen. Og vigtigst af alt. Du lærer, hvordan du får skabt et andet tempo i hverdagen, uden at skulle sige dit arbejde op. Et tempo der passer til lige præcis dig. For er jo dit liv.

 

 

På kurset sætter vi fokus på:

 

LUFT TIL LIVET

Hvordan får du pusten og pulsen ned? Og samtidig energien til at stige.

 

KROPPENS SKJULTE RESSOURCER

Hvad kan din krop, som du ikke ved? Og hvordan kan det bruges i en travl hverdag?

 

STRESSHÅNDTERING OG SUNDHED

Find dit gode tempo. Find dine energityve og fang dem! Og find ud af, hvordan du lader batteriet op – både gennem maden og motion - og ikke mindst mentalt.

 

HVORDAN BLIVER DU STRESSROBUST

Vi sætter spot på, hvordan du tager hånd om din stress, og bytter den ud med energi og overskud. Og resultatet er, at du får overblik, så du kan handle og prioritere – og vælge, hvad der skal til for at undgå at havne i den farlige stressfælde.

 

Derudover får du din egen personlige plan til stresshåndtering, så du allerede er klar, når kurset er omme til hverdagens udfordringer.


- Og vær forberedt på en aha-oplevelser eller to. Så er du advaret.

 

 

Hey – vent vi er ikke færdige!

 

FIND ROEN I HVERDAGEN er et kursus for dig, der synes, du trænger til et pusterum. En tænkepause. Til at samle tankerne og komme hjem til dig selv. Lidt ligesom at tage et kosttilskud eller motionere. Bare for din sjæl, dit hjerte og din hjerne. Det er det alle vores kurser handler om.

 

Kort sagt: Velvære for krop og sjæl.


Med andre ord. Du vil få viden, konkrete værktøjer og teknikker, som hjælper dig til at tackle stressen i din hverdag.

Resultat = mere energi og overskud - kvit og frit til fri afbenyttelse. Lyder dejligt, ikke?

 

 

Hvem er du?

Kurset er for dig, der har siddet og nikket for dig selv, mens du har tygget dig igennem denne tekst. Du har allerede mærket stressen i hverdagen. Måske ikke hver eneste dag. Men nok til at den fylder for meget i dit liv. Alt for meget.

Og du vil gerne lære at takle stressen, før den bliver et problem. Og måske kræver en sygemelding. For du ved inderst inde, at det er der, du måske ender, hvis du ikke snart siger stop.

 


Ok - og hvem er underviserne så?

 

Ilse har gennem mange år arbejdet med livsglæde gennem bevægelse. Med fokus på, hvor vigtigt det er, at vi kan mærke og har kontakt til vores krop, fordi den fortæller os rigtig mange ting, hvis vi bare har tid til at lytte. Ilse er gift med Knud og de har 3 børn og er ejer af ”Nordjysk Motorik

 

Tanja har en del års erfaring i, at få hverdagskabalen til at gå op uden at tungen hænger ud af halsen – hver dag. Det bruger hun i sit arbejde, som stress- og trivselscoach, hvor kunderne bliver klædt på til at blive stressrobuste. Hun er gift med Jakob. Mor til 5 børn og har ”Coachinghuset Tanja Gudiksen”, hvis du ikke allerede har gættet det.

Og så til det praktiske:

Hvor og hvornår?

Dato: Dato ikke fastlagt
Tid: Alle dage kl. 18.30 - 21
Sted: I skønne lokaler hos Nordjyskmotorik (950 m fra A26 v/ Ø. Jølby), Kr. Koldsvej 6, 7950 Erslev

 

Din investering

Din investering i kurset ”Find roen i hverdagen” – og ikke mindst i dig selv er:
kr. 895 incl. moms

 

Det er væsentligt mindre end, hvad en psykolog tager sig betalt. Det dækker måske kun det indledende møde ”på briksen” (og det lærer du ingenting af). Her får du 7,5 timer sprængfyldt af teknikker, input og en køreplan direkte tilpasset dig og din hverdag.

 

Prisen er inklusive servicering af dig gennem aftenen, så du ikke kun går hjem med hovedet fyldt, men også med maven godt tilfreds.

 

Der er begrænset antal pladser. For netop at give dig det største udbytte med herfra.

 

Skal du have en af pladserne? Så skynd dig at tilmelde dig her.

 

Kh. Ilse og Tanja

 Tilmelding til kursus

 

 

Interesseret?

Så kom til gratis infomøde. Tilmeld dig infomødet på 60-898874 eller mail@tanjagudiksen.dk.
Det er gratis og helt uforpligtende. (Men skynd dig, for der er et begrænset antal pladser.)