Notice: Undefined offset: -1 in /var/www/vhosts/tanjagudiksen.dk/httpdocs/system/config/ssb_library/catalog/controller/common/ssb_seo_url.php on line 400Notice: Undefined offset: -1 in /var/www/vhosts/tanjagudiksen.dk/httpdocs/system/config/ssb_library/catalog/controller/common/ssb_seo_url.php on line 400Notice: Undefined offset: -1 in /var/www/vhosts/tanjagudiksen.dk/httpdocs/system/config/ssb_library/catalog/controller/common/ssb_seo_url.php on line 400Notice: Undefined offset: -1 in /var/www/vhosts/tanjagudiksen.dk/httpdocs/system/config/ssb_library/catalog/controller/common/ssb_seo_url.php on line 400 Tag hånd om dig selv

Tag hånd om dig selv

Har du brug for at trække
stikket helt ud et par timer?


 

-Og finde hjem til dig selv?

 

- Et kursus der sætter spot på et godt liv – for dig i din hverdag

 

De fleste jeg kender - inklusive mig selv - har ofte travlt - rigtig travlt. Nogle i perioder og for andre er det hverdag. Alt for ofte glemmer vi, hvor vi egentlig er på vej hen og hvorfor?

 

 Det handler nemlig ikke altid om, hvor hurtigt du kan få gjort tingene, men mere hvad du gør og hvorfor du gør det.

 

- Ligner dit nye år allerede det gamle år?

- Er du i gang med at bruge endnu et år – et helt år – 365 dage - på det du plejer at gøre - for det går jo godt nok? Eller er det nu tid for at hive i håndbremsen?

 

- Vil du hellere have en god mavefornemmelse og vide, hvad du skal vælge og styre efter i hverdagens udfordringer?

 


Og når du ved, hvad der er vigtigst for dig, så bruger du også automatisk din tid på netop dette. Og som ekstra-gevinst vil du opleve, at du får fornemmelsen af mere tid. For du når nemlig det vigtigste i din hverdag – det allervigtigste.

 

Valget er dit. Jeg er klar - er du?

 


Bliv skrevet op!

Workshoppen afholdes
over 2 aftener.
   
Dato:
  Endnu ikke fastlagt


Bliv skrevet op:
Tlf. 60-898874 eller mail@tanjagudiksen.dk

                                


 

 

På kurset sætter vi fokus på:

 

Dine VÆRDIER - din ekstra rygrad 
– Når du bliver bevidst om, hvilke værdier der er vigtige for dig i dit liv sætter det automatisk kursen for din indre kompasnål. Du ved hvad du styrer efter og ikke mindst hvorfor.

 

ET GODT LIV
– Hvad er et godt liv for dig med udgangspunkt i din hverdag?

 

HVERDAGSKABALENS udfordringer
- Hvordan får du hverdagen til at balancere, så det ikke kun er job og daglige pligter der fylder? Og uden at snuble i tungen, der måske hænger ud af halsen?  

 

-Kurset er en øjenåbner på, hvorfor den gode mavefornemmelse udebliver, selvom tingene går ”godt nok”.

  

Du vil få viden, konkrete værktøjer og teknikker, som hjælper dig i din hverdag. Og som side-gevinst vil du opleve, at når du bruger tid på det, der betyder noget for dig, så vil det give dig ekstra energi. Til glæde for alle og ikke mindst dig selv.

 

 TAG HÅND OM DIG SELV er et kursus for alle, der synes, de trænger til en pause. En tænkepause. Til at samle tankerne og komme hjem til sig selv. Lidt ligesom at tage et kosttilskud eller motionere. Bare for din sjæl, dit hjerte og din hjerne.


Medbring: Notesbog og en god kuglepen. Der bliver brug for det. 

 
Hvad skal være en del af din hverdag i det nye år og fremover?


Brug 2 aftener på dig selv - og kun på dig. Hvornår har du egentlig gjort det sidst?  

 

Ses vi?

 

Kh.

Tanja